Skip to main content

Noodverordening update 30 Maart 2020

“Zolang jongeren zich niet voldoende bewust zijn van de noodzaak om hun gedrag te veranderen ten behoeve van kwetsbare personen en ouderen, zullen we het corona-virus niet onder controle krijgen”.

                                                                                                                                                                                               Dr. John Kamsteeg

We blijven het advies van de regering volgen en houden de situatie dagelijks in de gaten. We zullen bijgewerkte informatie publiceren in het nieuwsgedeelte van onze website: https:/www.keac.nl/nieuws in verschillende talen.

  • geen problemen bij het verzenden van monsters; weinig tests hebben vertraging
  • Schildkliertest heeft 5 dagen vertraging door Corona
  • Duur aminozuuranalyse sterk verlengd
  • Niet hamsteren; juist daardoor ontstaan de problemen waar u bang voor bent
  • Niacinamide is weer leverbaar

Gezondheidswerkers zullen een belangrijke rol spelen bij het helpen van hun cliënten om hun stress- en angstenniveaus te beheersen. Wij erkennen en waarderen dit, hoewel het minstens zo belangrijk is om de gezondheid en veiligheid voor uzelf en uw klanten in overweging te nemen en aan te pakken. Wanneer we informatie hebben die we nuttig achten, zullen we die op onze nieuwspagina’s plaatsen.

Voorlopig ontvangt KEAC geen patiënten meer op het praktijkadres. Bezoekers en technici zijn ook alleen welkom als dat absoluut noodzakelijk is. Ze moeten zich aan de regels houden.

Insturen van monsters

Er zijn op dit moment geen beperkingen op het verzenden van monsters. Als u in andere landen dan Duitsland woont, stuur dan uw monsters rechtstreeks naar KEAC Parkstad in Nederland.

Testen op Corona heeft prioriteit, kost veel tijd en personeel rond de klok. Daarom duurt het soms wat langer voordat u de resultaten krijgt. Zoals altijd is er veel aan de hand, dus probeer ons zoveel mogelijk ons werk te laten doen en niet onnodig te bellen of te mailen. Het virus kan niet per post of per pakket worden overgedragen. Om te voorkomen dat het virus zich van persoon tot persoon verspreidt, nemen we aanvullende maatregelen, die hieronder worden weergegeven. De gezondheid en veiligheid van ieder mens staat voorop. Daarom kunt u geen monsters meer aan de deur geven. U kunt ze wel in de brievenbus (zuil naast de parkeerplaats) stoppen

Leveren van goederen

Bel en leg het pakketje op de grond. Houd voor uw eigen veiligheid een afstand van 2 meter aan. U zult soms langer dan normaal moeten wachten, onze excuses hiervoor. U ondertekent zelf de bevestiging. We geven u een driecijferige code als dat nodig is.

Afhalen van goederen

Het is niet meer mogelijk om goederen op te halen. Wij geven er de voorkeur aan om goederen via PostNL of andere koerier te verzenden.

Gedrag

We helpen elkaar als we bij jongeren het bewustzijn kunnen ontwikkelen dat ze hun gedrag moeten veranderen voor de kwetsbare groepen en ouderen in onze samenleving. Dit is absoluut noodzakelijk om het virus onder controle te kunnen krijgen. Bewustwording is dus het toverwoord, naast afstand houden, handen wassen en dergelijke.

Dr. John Kamsteeg is director of KEAC Parkstad and also the author of many books on nutrition and additives. He gives refresher courses and conducts scientific research. He publishes regularly in orthomolecular journals. Dr. John Kamsteeg ist Direktor von KEAC Parkstad und auch Autor vieler Bücher über Ernährung und Zusatzstoffe. Er gibt Auffrischungskurse und betreibt wissenschaftliche Forschung. Er publiziert regelmäßig in orthomolekularen Zeitschriften.