Boeken


In de zomer van 2000 is op tv, radio en in gedrukte media veel aandacht besteed aan HPU. Aanleiding was de verschijning van het boek ‘ Hebt u HPU?' van de medisch journalisten drs. Toine de Graaf en drs. Hanneke van Rossum. Dit spraakmakende boek gaf uitgebreide informatie over HPU. Er werd ingegaan op de klachten, maar ook op de behandeling. Daarnaast werd duidelijk gemaakt hoe het is om HPU te hebben. De ervaringen van zes patiënten, in leeftijd variërend van 4 tot 79 jaar, werden tot in detail beschreven. Het boek ‘Hebt u HPU?' is helaas uitverkocht. Eind 2004 is hierop het vervolg verschenen, ‘HPU en dan…?' van dr. J. Kamsteeg zelf. U kunt dit bestellen door een e-mail te zenden met uw naam, adres naar info@keac.nl onder vermelding ‘ HPU en dan? ' De prijs bedraagt 19,95 Euro (inclusief verzendkosten).

E=Eetbaar?

Medio oktober 2001 is het boek E= Eetbaar? (klik hier voor meer informatie) uitgekomen. Dit boek is geheel herschreven (2013) door Dr. J. Kamsteeg en behandeld alle hulpstoffen in de voeding. De prijs bedraagt Euro 14,95 inclusief verzendkosten (goedkoper als Bol.com!). U kunt dit boek bestellen door Euro 14,95 over te maken op rekening 48.90.63.829 t.n.v. Klin. Ecoil. All. Centr. Kerkrade onder vermelding van "E=eetbaar".

Eetwaar=eetbaar?

In het najaar van 2013 verscheen de herschreven versie van het boek Eetwaar=eetbaar? De prijs bedraagt Euro 14,95 inclusief verzendkosten (goedkoper als Bol.com!). U kunt dit boek bestellen door overmaken van genoemd bedrag met vermelding "eetwaar" op rekeningnummer 48.90.63.829 t.n.v. Klin. Ecol. All. Centr. Kerkrade.

Milieugeneeskunde

Het boek ‘ Milieugeneeskunde' Milieugeneeskunde van Dr. J. Kamsteeg is in november 2003 uitgekomen. Dit boekje Milieugeneeskunde gaat over de werkvelden van de orthomoleculaire behandeling en geeft een goed inzicht waar aan gedacht dient te worden. U kunt dit boekje bestellen door Euro10,- (inclusief verzendkosten) over te maken op 48.90.63.829 t.n.v. Klin. Ecol. All. Centr. Kerkrade.

Sprong naar de zon (Over autisme mét epilepsie…2016)

“Als de hond je gebeten heeft, kan de kat je niet meer krabben”, is de uitdrukking die voor mij (Astrid Kamsteeg) aanleiding was om dit boekje te schrijven. Het is bedoeld als steun voor elke ouder/verzorger die te maken heeft met dwaalsporen in de gezondheidszorg. Wat ik iedereen hierin wil meegeven is: “Volg je gevoel, want dat laat je niet in de steek, nóóit!”

In 2000 is onze derde zoon, Luca, geboren. Vanaf het eerste moment dat ik hem in mijn armen hield, voelde ik: “jij bent anders…” Het heeft echter vijftien jaar geduurd, voordat puzzelstukjes op hun plaats gingen vallen. Het werd een ontdekkingsreis voor zowel Luca als ons, waarbij epilepsie en autisme de rode draad vormen.

Ondanks het etiketje dat onze zoon in eerste instantie kreeg, ‘absence-epilepsie’, waren wij als ouders ervan overtuigd dat er meer speelde. Tijdens deze zoektocht gingen wij door diepe dalen van radeloosheid, onwetendheid en teleurstelling, maar dit heeft ons niet ontmoedigd. Het belang van Luca stond voorop en was onze drijfveer om verder te zoeken, totdat in 2014 het verlossende woord kwam: tóch autisme, maar mét epilepsie… U kunt dit boekje bestellen door Euro 14,95 (inclusief verzendkosten) over te maken op 48.90.63.829 t.n.v. Klin. Ecol. All. Centr. Kerkrade.