< vorige

Vragenlijst

Onderwerpen:

Toelichting vragenlijst Algemene gezondheidsklachten
Karakter Zwangerschap
Allergie Gewrichtsproblemen
Histamine Zonlichtgevoeligheid
Hormonale regulatie Gewichtsproblemen
Menstruatie Suikerproblemen

Inleiding

Deze vragenlijst heeft tot doel om vast te stellen of u mogelijk HPU heeft. Er zijn twee mogelijkheden om de antwoorden op deze vragenlijst te boordelen:

1. Toelichting vragenlijst
Met behulp van een toelichting op de vragenlijst kunt u zelf vaststellen of een HPU-urinetest zinvol is en indien die test positief welk aanvullend onderzoek zinvol kan zijn. Deze mogelijk vereist wel enige kennis van de achtergronden. Deze mogelijkheid is geschikt voor een ieder die het boek "Hebt u HPU?" of de HPU-patiënteninformatie heeft gelezen. Wilt u deze toelichting inzien klik op toelichting vragenlijst.

2. Sleutel op de vragenlijst
Met behulp van deze benadering kiest u voor een meer speelse, maar hopelijk niet minder verantwoorde, benadering van het beoordelen van de vragenlijst. Hiervoor is geen achtergrond-kennis nodig. U kunt deze sleutel inzien door te klikken op sleutel. Beschikt u al over een vragenlijst en wilt u de sleutel donwloaden klik dan op download sleutel HPU.

Het beste kunt u eerst de gehele informatie downloaden en uitprinten in WORD. U beschikt dan over de vragenlijst en beide bovengenoemde mogelijkheden. Klik op download vragenlijst HPU.

Onderzoek 

In samenwerking met een Universitair Onderzoekscentrum zal bij ruim duizend HPU-patiënten die onderstaande vragenlijst volledig hebben ingevuld, onderzoek worden verricht. Het doel hiervan is tot een screeningvragenlijst te komen en verdere erkenning te krijgen van HPU als stofwisselingsziekte. Een screeningvragenlijst is van groot belang voor (school)artsen om kinderen die de aandoening hebben, te kunnen herkennen.

De vragenlijst wordt uiteindelijk gekoppeld aan de resultaten van de HPU-test en eventueel ander onderzoek zoals de histamine volbloedtest, fructosamine test zink, koper, en hormonale regulatie.

Deze lijst kan voor verder voor u van belang zijn indien u over uw onderzoek contact opneemt met ons centrum.

N.B. U zult geen reactie krijgen op ingezonden vragenlijsten; wel zullen deze rechtstreeks in het onderzoek worden opgenomen. 

Naam :................................ 
Adres : ............................... 
Postcode : ............................... 
Woonplaats :................................ 
Geboortedatum :................................